Wolne stanowisko w Dziale Projektów Inwestycyjno - Remontowych

w Dziale Projektów Inwestycyjno-Remontowych

ul. Trzebnicka 33

wymiar czasu pracy- 1/2 etatu

• praca terenowo- biurowa, biurowa przy komputerze, w budynku nie przystosowanym dla osób niepełnosprawnych;
  • bezpieczne warunki pracy na stanowisku;

Przewidywany termin zatrudnienia: czerwiec 2018 r.

• obywatelstwo polskie (o stanowisko mogą ubiegać się obywatele Unii Europejskiej oraz obywatele innych państw, którym na podstawie umów międzynarodowych lub przepisów prawa wspólnotowego przysługuje prawo do podjęcia zatrudnienia na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, na zasadach określonych w art. 11 ust. 3 ustawy z dnia 21 listopada 2008 r. o pracownikach samorządowych  (Dz. U. z 2016 r. poz. 902 ze zmianami);
  • wykształcenie minimum średnie z uprawnieniami budowlanymi w zakresie instalacji elektrycznych i sieci do napięcia 1kV (uprawnienia wykonawcze lub projektowe);
  • dobra znajomość ustaw: Prawo budowlane, rozporządzeń w zakresie instalacji i urządzeń elektrycznych;
  • bardzo dobra umiejętność obsługi komputera (pakietu Office) i urządzeń biurowych;
  • minimum pięcioletnie doświadczenie zawodowe;
  • pełna zdolność do czynności prawnych oraz korzystanie z pełni praw publicznych.

• posiadanie uprawnień dozorowych D1;
  • umiejętność czytania dokumentacji projektowo-kosztorysowych oraz ich sprawdzanie i opiniowanie w zakresie:

- urządzeń, instalacji i sieci elektrycznych, w tym schematów elektrycznych,

- urządzeń, instalacji dotyczących fontann.

• odpowiedzialność, samodzielność i dyspozycyjność.

Do zakresu obowiązków należeć będzie między innymi:

• Nadzór nad eksploatacją i konserwacją oświetlenia i iluminacji parków, skwerów i zieleńców, będących pod zarządem ZZM;
  • Nadzór nad eksploatacją i konserwacją fontann i systemów nawadniania zieleni będących pod zarządem ZZM,

w tym m.in.:

-  ewidencja urządzeń oświetlenia, fontann i systemów nawodnienia – gromadzenie i aktualizacja informacji o ilościach i ich stanie technicznym,

-  zlecanie, nadzorowanie i rozliczanie robót elektrycznych, eksploatacyjnych, konserwacyjnych i modernizacyjnych dotyczących oświetlenia i iluminacji parków oraz fontann

i   systemów  nawadniania zieleni będących na terenach zarządzanych przez ZZM,

-  przygotowywanie kompletów materiałów do przetargów i udział w procedurach przetargowych dotyczących oświetlenia, fontann i systemów nawodnienia zieleni,

- przygotowywanie i przekazywanie kompletów dokumentów do rozpoczęcia robót eksploatacyjnych, modernizacyjnych i nowobudowanych dla obiektów j.w.,

- rozliczanie zużycia energii elektrycznej, wody i ścieków z obiektów znajdujących się na terenach zarządzanych przez ZZM.

• kopie świadectw pracy, uprawnień;

Zgodnie z art. 24 ust. 1 ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (t.j. Dz. U. 2016 poz. 922) w związku z ustawą z dnia 21 listopada 2008 r. o pracownikach samorządowych (t.j. Dz. U. 2016 poz. 902) informuje się, że:

• administratorem tak zebranych danych osobowych jest Zarząd Zieleni Miejskiej, ul. Trzebnicka 33 50-231 Wrocław;
  • dane będą przetwarzane w celu realizacji procesu rekrutacji w Zarządzie Zieleni Miejskiej we Wrocławiu;
  • dane nie zostaną udostępnione innym podmiotom;
  • podanie danych jest dobrowolne;
  • prawo dostępu do treści danych oraz ich poprawiania wraz z prawem do kontroli przetwarzania danych zawartych w zbiorze przysługuje zgodnie z art. 32 ustawy o ochronie danych osobowych.

Wymagane dokumenty aplikacyjne należy składać osobiście w siedzibie Zarządu Zieleni Miejskiej ul. Trzebnicka 33  pok. 10 lub pocztą na adres Zarząd Zieleni Miejskiej
z dopiskiem: Dotyczy naboru na wolne stanowisko w Dziale Projektów Inwestycyjno-Remontowych w Zarządzie Zieleni Miejskiej w terminie do dnia 25.05.2018 r. do godz. 15-tej.

Wskaźnik zatrudnienia osób niepełnosprawnych w jednostce, w rozumieniu przepisów o rehabilitacji zawodowej i społecznej oraz zatrudnianiu osób niepełnosprawnych, wynosi

poniżej 6%.

Informacja o wyniku naboru będzie umieszczona na stronie internetowej: zzm.wroc.pl., Biuletynie Informacji Publicznej oraz na tablicy informacyjnej ZZM  w budynku przy
ul. Trzebnickiej 33 parter.